Stuur een email

Ik hoor graag van u!

4A Weiweg
Varik, GE, 4064 CJ
Netherlands

(06) 29 33 11 71

DSC_1986-3.jpg

Activiteiten

Mappelle organiseert regelmatig allerlei activiteiten rondom de vruchtenteelt. Zodat u kunt genieten van al het mooie wat de natuur in de Betuwe te bieden heeft. Wilt u meer weten, of een activiteit inplannen? Neem dan contact op. 


SnoeiCursussen

Elk jaar geef ik verschillende snoeicursussen op locaties zoals Landgoed KraaybeekerhofSlot Zuylen en Duindigt. Dit kunnen snoeicursussen zijn voor het snoeien van bv. leifruit, hoogstamfruit en andere gewassen in grote en kleine tuinen. 

Laat mij weten als u belangstelling heeft!

Cursus in eigen tuin/ volkstuin

Voor de cursus 'Passie voor eigen tuin' kom ik op locatie vertellen over de verschillende gewassen in uw eigen (volks)tuin. Hoe groeien de fruitgewassen het best en waar moet op gelet worden bij het planten en het snoeien? Dit kan individueel, maar gebeurt ook in een kleine of grotere groepen.

Laat mij weten als u belangstelling heeft! 

Plukdagen

Verschillende keren per jaar vinden er plukdagen plaats. Hiervoor kunt u zich opgeven. Afhankelijk van het moment in het jaar en het beschikbare project laat ik u zien hoe de pluk gebeurt, vertel ik u over de gewassen en neemt u deel aan de praktijk. Van lunch en koffie wordt voorzien. Aan het einde van de dag neemt udoor u versgeplukt fruit mee naar huis!

Laat mij weten als u belangstelling heeft!


kerstmarkt 

Elk jaar sta ik op de Kerstmarkt van Kraaybeekerhof met sap, stroop en walnoten. Kom gezellig proeven!

Landgoed Kraaybeekerhof

Diederichslaan 25 in Driebergen

www.kraaybeekerhof.nl

Lezingen

In 2008 is mijn boek Handboek Hoogstamfruit uitgebracht. Ik heb er plezier in om kennis over te brengen waar mensen in de praktijk meteen iets aan hebben. Verschillende keren per jaar geef ik dan ook graag lezingen.

Nu biologisch en onbespoten voeding steeds meer aan terrein wint, merk ik dat mensen graag meer willen weten over hoe fruit gezond te houden is. Zo geef ik bv. de lezing Ziekten & Plagen.

Wilt u een lezing organiseren en zoekt u een spreker? Neem dan contact op met mij!  


FIetstochten

Voor groepen organiseer ik fietstochten op maat. We bezoeken dan per fietsmooie, vaak particuliere, boomgaarden in de Betuwe. Ik vertel u over het gebied, de gewassen en over hoe fruit groeit. Lunch en koffie inbegrepen.

Afhankelijk van de grootte van de groep en uw wensen, wordt de route uitgestippeld. Neem contact op als u een keer wilt komen fietsen in de Betuwe! 

  • Gemiddeld €20 per persoon
  • Maximaal 20 mensen